Selena Gomez Fan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodošli na forumu o pevki in igralki Seleni Gomez.Prijavite se.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Selena je spet samska

Go down 
AvtorSporočilo
*Selly*
Admin
Admin
*Selly*

Število prispevkov : 40

Selena je spet samska Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Selena je spet samska   Selena je spet samska Icon_minitimeSre Avg 26, 2009 9:22 pm

Selena Gomez je v rumeni majici ljubko krasila septembrsko naslovnico ene izmed treh septembrskih izdaj revije ‘Seventeen’.
17-letna zvezdnica je za revijo izdala nekaj o njenem odnosu z igralcem ‘Somraka’, Taylorjem Launterjem. Dejala je: “Spoznala sva se v Vancouvru. Z mano je bila v hotelu tudi Kristen Stewart. Taylor jo je imel namen obiskati in tako smo se dobili v preddverju, kasneje pa sva se s Taylorjem dogovorila za zmenek. Hotela sva se dobiti tudi na kosilu ali večerji, vendar so mu zvesto sledili novinarji, prav tako pa tudi meni. V bistvu sva se hotela le malo družiti, kdaj pa kdaj iti skupaj kegljat ali kaj takega, vendar se mi zdi, da je vse skupaj šlo malo predaleč. Ljudje so postali že malo nadležni. Moram pa priznati, da je bilo zabavno – v Vancouver sem šla misleča, da se bom osredotočila le na delo, namesto tega pa sem srečala njega in zgodile so se mi do sedaj najboljše stvari.”
Selena je še nadaljevala: ”Tako zelo ljubek je in zelo me je osrečil. Sploh si nisem mislila, da sem sploh lahko tako zelo srečna. Tudi na fotografijah ste lahko opazili, da se velikokrat in na veliko smejim. Taylor je res odličen fant. Lahko pa vam zagotovim, da sem še vedno 100-odstotno svobodna in ta stan nameravam še nekaj časa obdržati.”
Nazaj na vrh Go down
https://selena-gomez-fan.slovenianforum.com

Selena je spet samska
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Slike Selena
» Selena mnenja
» Selena Gomez dela na novem albumu
» Selena ima drugačno frizuro in drugačno barvo las